Over mij

KIND IN DE PRAKTIJK

Ik ben Annelies Rosiers en ik studeerde af als bachelor maatschappelijk assistent en master in de klinische psychologie, specialisatie kinderen en adolescenten. Deze specialisatie was voor mij een evidente keuze, gezien mijn affiniteit voor het werken met kinderen en jongeren.

  

Het werken met kinderen en jongeren met een ontwikkelingsstoornis is iets wat me erg boeit en waarin ik me steeds verder tracht te verdiepen. Mijn ervaring inzake ontwikkelingsstoornissen bouwde ik op door zowel op professioneel vlak met kinderen en jongeren met autisme te werken, alsook in mijn vrije tijd. Ook naast mijn praktijk als zelfstandig kinderpsychologe, werk ik dagelijks  met kinderen en begeleid ik hen in hun ontwikkeling. Onder het motto van levenslang leren, volg ik regelmatig bijscholingen en heb ik in mijn werk oog voor actuele wetenschappelijke bevindigen en ontwikkelingen.

  

Ik ben als klinisch psychologe erkend door de psychologencommissie (erkenningsnummer: 852110898), ben lid van de Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen (VVKP).